אם יש ברשותכם רעיון שתואם את הקריטריונים לרישום פטנט רפואי כדאי למהר להניע את התהליך. רישום פטנטים הוא הליך מורכב וממושך. ככל שתצאו לדרך מוקדם יותר כך תגדילו את הסיכויים להשלמה מהירה של התהליך. הגנה פטנטית בתחום הידאגנוסטיקה הרפואית מחייבת אתכם בעמידה בקריטריונים הקבועים בחוק. על הפטנט להיות שימושי, חדשני ובעל אופי המצאתי.
הגנה פטנטית בתחום הידאגנוסטיקה הרפואית בישראל מתאפשרת כאשר עומד על הפרק פטנט שמתבסס על מערכת טיפול שכוללת שימוש במכשור. מכשירים רפואיים נרשמים כפטנטים מזה שנים רבות. תחום הדיאגנוסטיקה מאפשר גם כן רישום של פטנטים בישראל היות והעבודה על הדגימה אינה מהווה עבודה על איבר חי. הדגימה שנלקחת מהגוף לטובת דיאגנוסטיקה אינה מוחזרת אליו. החוק אינו קובע באופן חד משמעי הגנה פטנטית בתחום הידאגנוסטיקה הרפואית כך שכדאי לפנות אל יועץ פטנטים מוסמך מוקדם ככל האפשר.
חוק הפטנטים בישראל ובשאר מדינות העולם נועד להגן על מפתחים וממציאים. רישום של פטנט מעניק לכם זכות בלעדית על ההמצאה שלכם למשך 20 שנה. על מנת לזכות בהגנת חוק הפטנטים על ההמצאה להיות חדשה, מועילה, ניתנת לשימוש ומוחשית. ניתן לרשום כפטנטים מוצרים טכנולוגיים וגם תהליכים טכנולוגיים.
חיפוש פטנט | רישום פטנט | ניהול תיק פטנטים
ייעוץ ראשוני