אם יש לכם רעיון או סטארטאפ שמתגבש – אחד הדברים הראשונים שאתם צריכים לעשות זה לגבש אסטרטגיה להגנה על ההמצאות שלכם מפני המתחרים. הליך רישום פטנט לחברת הייטק חיוני לגיוס משקיעים והגנה על הזכויות שלכם. הקפידו להתחיל בתהליך הרישום מוקדם ככל האפשר בליווי של משרד פטנטים מקצועי עם ניסיון ספציפי ברישום פטנטים לחברות הייטק. הפטנט שלכם הוא נכס אסטרטגי לכל דבר.

בשביל מה צריך רישום פטנט לחברות הייטק?
מה עושה עורך פטנטים ומתי הוא נדרש?
רישום פטנט לחברות הייטק או בכל תחום אחר אינו מחייב בפנייה אל עורך פטנטים, אך רוב בעלי הפטנטים לא ממהרים לוותר על ליווי מקצועי. הפטנטים הטכנולוגיים הם למעשה הנכס היקר ביותר של חברות ההייטק. על כן, חשוב לספק להם הגנה מקסימלית. תפקידו של עורך הפטנטים הוא בסיוע לחברות הייטק בשמירה על הפטנטים שלהם והשלמה מהירה של הליך הרישום. אם אינכם בטוחים האם ההמצאה שלכם ברת רישום כפטנט – עורך הפטנטים יבצע בעבורכם את הבדיקות הדרושות.
איך מקבלים אישור?
אם הפטנט שלכם עבר בהצלחה את שלב הבחינה, אין השגות ולא הוגשה בקשת התנגדות – תקבלו אישור למתן פטנט ותעברו אל השלב הבא. קבלתם את האישור המיוחל והפטנט נרשם כעת תחת שמכם בפנקס הפטנטים. כבעלי פטנט מאושר תקבלו תעודה בה מפורט התוקף של הפטנט. נדגיש שהרישום מותנה בתשלום של אגרות חידושים. מזל טוב, אתם בעלי פטנט רשום בישראל! אין ספק שההליך כולו יעיל, מהיר ופשוט יותר כאשר יש לצדכם משרד פטנטים מקצועי ומנוסה.